Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Pantà de la Baells (prop de Berga)

El Pantà de la Baells és un embassament que pertany al riu Llobregat, creat per una presa situada al municipi de Cercs, que s’estén pels termes de Cercs i Vilada, a la comarca del Berguedà.

 

Té per objectiu regular la conca alta del riu Llobregat, abastar l’aigua de l’àrea metropolitana de Barcelona, i també fer energia hidroelèctrica. És un presa de volta gruixuda de doble curvatura que es va inaugurar l’any 1976.

  

Per fer la presa s’utilitzà formigó que conté còdols de diverses mides, i per alguns acabats, s’utilitzà formigó armat.Adreça: el pantà es troba entre les poblacions de Cercs i Vilada.

tornar a passeja per Berga

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx