Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Parc de les Aigües

Aquest parc públic va ser inaugurat l’any 1978 després d’una prèvia rehabilitació. Es va construir sobre dels antics jardins propietat d’Aigües de Barcelona. Té una estructura esglaonada on hi abunda la vegetació.

 

El parc ofereix zones habilitades per a picnic, zones per a jocs infantils, zona per a gossos i una zona poliesportiva.Adreça: entre la plaça d’Alfons X el Savi i el carrer Camèlies.

Autobusos: 10, 25, 31, 32, 39, 55, 74.

Metro: Alfons X (L4)

tornar a Passeja per Barcelona

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx