Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Parc Fluvial del Llobregat (prop de Berga)

El Berguedà ha estat una comarca amb un passat històric industrial molt important ja que la font d’ingressos havia estat majoritàriament provinent de les mines de carbó, la indústria tèxtil i el ciment. Avui en dia, en queda només un record no tan llunyà i un llegat històric visitable a través de diferents espais.

 

A través de la visita a diferents colònies tèxtils es pot conèixer aquest model d'urbanització característic del procés industrialitzador que va aparèixer a Catalunya a partir de la segona meitat del segle XIX i que es va mantenir fins a les últimes dècades del segle XX i reviure la vida quotidiana d’ençà.

 

És en el tram fluvial que va de Berga fins a Balsareny on es conserva el conjunt de colònies tèxtils amb més alt valor urbanístic, arquitectònic i històric de Catalunya. Una concentració única de colònies industrials amb elements comuns entre elles i elements singulars que fan que no n’hi hagi cap igual, on han viscut i treballat milers de persones.Adreça: Torre de l'Amo de Viladomiu Nou a Gironella

Web: www.parcfluvial.cat

 

tornar a passeja per Berga

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx