Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Parc Güell

El Park Güell es va crear amb la intenció de ser una urbanització en plena natura ubicada al barri de Gràcia, s’havien de construir un total de 40 cases unifamiliars en un terreny irregular de 15 hectàrees propietat d’Eusebi Güell, mecenes d’Antoni Gaudí. Finalment només es van construir dues, una d’elles va ser ocupada pel propi Gaudí i actualment és una casa - museu.

 

Entre els anys 1900 i 1914 Gaudí va treballar en les obres de condicionament del Park Güell d’aquesta ciutat – jardí construint camins, porxos i viaductes plenament integrats amb la natura.

 

Va ser inaugurat com a parc públic l’any 1926. Té una superfície total de 17,18 hectàrees.

 

Els visitants al Park queden sorpresos amb els múltiples elements que Gaudí va construir en ell com són els pavellons d’entrada al recinte inicialment destinats a consergeria i que actualment acullen el Centre d’Interpretació del Park Güell, amb l’escalinata on trobem el conegut drac de colors, amb la sala hipòstila, un recinte de 86 columnes que suporten el pes de la plaça superior i amb el banc ondulat que envolta la plaça.

 

El 1984 el parc va ser declarat per la Unesco Patrimoni de la Humanitat.Adreça: Olot, s/n.

Autobusos: 24, 32, 92, H6. 

Metro: Vallcarca (L3)

tornar a Passeja per Barcelona

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx