Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Parc de la Ciutadella

El parc de la Ciutadella va ser durant molts anys l’únic parc de la ciutat de Barcelona.

 

Es troba ubicat en els terrenys de la fortalesa que va construir Felip V per a dominar la ciutat després de la guerra de successió, al segle XVIII. Amb la revolució de 1868 es va procedir a la seva demolició.

 

El 1888 amb la celebració de l’Exposició Universal, l’alcalde de la ciutat Francesc Rius i Taulet va encarregar la urbanització del parc a l’arquitecte Josep Fontserè, en els terrenys on es va enderrocar la Ciutadella, en plena obertura de Barcelona al món internacional.

 

Actualment aquest parc és un dels més extens de la ciutat.

 

Dins del recinte trobem el Zoo de Barcelona, edificacions que es conserven de l’antiga fortificació com són la capella, el palau del governador i l’arsenal i de l’Exposició Universal del 1888 l’umbracle, l’hivernacle, el museu de Geologia i el museu de Zoologia. A part trobem extenses zones enjardinades, zones per passejar com el llac i la cascada, el jardí romàntic, l’estanc ovalat i diferents escultures repartides per tot el recinte.

 

La seu del Parlament de Catalunya es troba dins del parc.Adreça: el parc està delimitat pel carrer Pujades, passeig Picasso i carrer Wellington.

Autobusos: 14, 17, 36, 39, 40, 41, 42, 45, 51, 57, 59, 64, 141, 157

Metro: Arc de Triomf (L1), Ciutadella - Vila Olímpica (L4)

tornar a Passeja per Barcelona

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx