Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Parc Joan Miró

El parc Joan Miró va ser inaugurat l’any 1983 emplaçat a l’antic escorxador municipal, al qual deu el seu sobrenom de Parc de l’Escorxador.

 

Ocupa l’espai equivalent a quatre illes del barri de l’Eixample i disposa d’una plaça pavimentada pensada per a la celebració de tot tipus d’actes, un estanc, diversos equipaments de caràcter lúdic i la biblioteca pública del barri. La seva vegetació és sobretot mediterrània a base de pins i alzines. Al carrer Tarragona trobem l’escultura ‘Dona i Ocell’ de Joan Miró de 22 metres d’alçada recoberta de tessel·les de colors.Adreça: entre els carrers Vilamarí, Aragó, Tarragona i Diputació

Autobusos: 27, 30, 43, 44, 109

Metro: Espanya (L1 i L3), Tarragona (L3)

tornar a Passeja per Barcelona

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx