Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Passeig de Gràcia

És una de les principals avingudes de Barcelona i una de les àrees comercials i de negocis més rellevants de la ciutat. Segueix l’antic camí que unia la Vila de Gràcia (ara barri de la ciutat) amb Barcelona.

 

Amb els anys s’han anat instal·lant importants boutiques de luxe internacional. Al llarg d’aquest carrer podem trobar obres modernistes destacades d’importants arquitectes com Gaudí, Puig i Cadafalch, Domènech i Montaner i Enric Sagnier. Entre elles són de visita obligada la Casa Batlló i la Pedrera, patrimoni de la Humanitat, la casa Amatller, la casa Fuster i el Palau Robert.

 

El 1906 l’arquitecte Pere Falqués i Urpí va dissenyar els coneguts bancs-fanals de trencadís distribuïts al llarg del passeig.Adreça: el carrer comença a plaça de Catalunya i arriba fins a l'Avinguda Diagonal. 

Autobusos: 22, 24, 28

Metro: Catalunya (L1 i L3), Passeig de Gràcia (L2, L3 i L4), Diagonal (L3 i L5).

tornar a Passeja per Barcelona

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx