Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Plaça Catalunya

La Plaça de Catalunya és el lloc més cèntric de Barcelona, envoltada de grans edificis dels centres comercials és el punt de trobada tant dels seus ciutadans com dels estrangers.

 

Es va inaugurar el 1927 pel rei Alfons XII i ocupa una extensió total de 5 hectàrees.

 

La plaça està envoltada de sis escultures representant les 4 capitals catalanes, el treball i la saviesa. En un extrem es troba el monument al president Francesc Macià, obra de Subirachs.Adreça: Plaça Catalunya

Autobusos: 9, 16, 17, 24, 41, 42, 55, 58, 66, 67, 68, 141

Metro: Catalunya (L1 i L3).

tornar a Passeja per Barcelona

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx