Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Plaça d'Espanya

Amb motiu de l’Exposició Universal de 1929 es va crear aquesta nova plaça dissenyada per Puig i Cadafalch per a urbanitzar l’espai, qui va optar per un estil clàssic amb influències barroques amb la intenció d’impactar a tots els visitants que arribaven al recinte de l’Exposició.

 

La plaça es va convertir en porta d’entrada a la Fira i l’arquitecte Jujol va construir al centre una font ornamental plena d’escultures.

 

De la plaça cal destacar la plaça de toros les Arenas reconvertida en centre comercial i des d’on podem gaudir d’unes magnífiques vistes des del seu mirador, la Fira de Mostres, on actualment es celebren algunes de les fires més importants de la ciutat, les dues torres venecianes, còpia de les de la plaça de Sant Marcos de Venècia, i al fons de l’Avinguda de Reina Maria Cristina el Palau Nacional amb la Font Màgica als seus peus.Adreça: confluència entre la Gran Via de les Corts Catalanes, l’avinguda del Paral·lel, Creu Coberta i l’avinguda Reina Maria Cristina.

Autobusos: D20, H12, H16, V7, 13, 23, 27, 37, 46, 50, 65, 79, 91, 109, 150, 165

Metro: Espanya (L1 i L3)

tornar a Passeja per Barcelona

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx