Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Plaça Reial

La plaça ocupa un antic solar d’un convent de caputxins que es va destruir el 1835. Inicialment l’Ajuntament va cedir l’espai per a l’explotació d’un teatre que va funcionar entre el 1842 i 1848, a arrel de la construcció del Gran Teatre del Liceu el 1847 es va decidir construir una plaça que va ser dissenyada per l’arquitecte Francesc Daniel Molina i Casamajó el 1848 amb la intenció d’enaltir la monarquia.

 

Avui en dia és una de les places més distingides de Barcelona, és la única plaça porticada de la ciutat. Enmig de la plaça trobem la font de ‘Les Tres Gràcies’ projectada per Antoni Rovira i Trias, els dos fanals de la font són obra d’Antoni Gaudí. Al voltant de la plaça les palmeres reals li donen un punt exòtic, tanquen la plaça una sèrie d’edificis senyorials uniformes i porticats que van allotjar a importants famílies de Barcelona.

 

La plaça es va renovar completament l’any 1982.

 

Actualment té una atmosfera més bohèmia; és punt de trobada de tot tipus de gent ja que sota els porxos trobem bars, restaurants i alguns dels locals nocturns més freqüentats de la ciutat.Adreça: contigua a la Rambla baixant a l’esquerra, just per sota del carrer Ferran.

Autobusos: 14, 59, 91

Metro: Liceu (L3)

tornar a Passeja per Barcelona

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx