Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Plaça Sant Jaume

L’any 1823 es va reurbanitzar i batejar com a plaça de la Constitució donant-li l’aspecte actual que té la plaça coneguda avui com a plaça Sant Jaume. A banda i banda de la plaça trobem dos dels edificis més importants de la ciutat de Barcelona com són el Palau de la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona.

 

La plaça ocupa el lloc de l’antic fòrum romà de la ciutat, on es creuaven els carrers Cardo (actuals carrers Llibreteria i del Call) i Decumanus (actuals carrers Bisbe, Ciutat i Regomir).

 

Des de la Catedral es pot accedir a la plaça pel carrer del Bisbe, flanquejada per dues torres romanes. Just a la meitat del carrer, s’aixeca un pont gòtic fals que uneix el Palau de la Generalitat amb la Casa dels Canonges. Aquest pont es va construir el 1928 i és obra de l’arquitecte Joan Rubió i Bellver.Adreça: darrera de la Catedral al barri Gòtic

Autobusos: 14,17, 38, 40, 45, 59

Metro: Jaume I (L4), Liceu (L3)

tornar a Passeja per Barcelona

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx