Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Pont de Pedret (prop de Berga)

És un pont gòtic, documentat l'any 1286, que travessa el Llobregat, fet amb pedra irregular i sense polir. Encara que inicialment comptava amb 5 arcs, ara està format per 4 arcs de mides irregulars.

 

Prop del pont hi ha un seguit de forats arrodonits excavats a la roca viva, que corresponen als encaixos de les bigues de fusta que sostenien un pont romànic.

 

És un interessant exemplar de pont gòtic, que facilitava les comunicacions entre la vila de Berga i l'església de Sant Quirze de Pedret amb el sector de Sant Miquel de les Canals i el Puigarbessós.Adreça: el pont es troba a prop de Berga.

 

tornar a passeja per Berga

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx