Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Rambla de Catalunya

És un dels carrers més cèntrics de la ciutat. Comença a Plaça Catalunya i arriba fins a l’Avinguda Diagonal. En aquest passeig abunden les botigues de moda però també trobem gran varietat de bars i restaurants.

 

A cada extrem del carrer trobem una escultura obra de l’arquitecte Josep Granyer: el toro assegut a la cantonada amb Gran Via i la girafa coqueta a la cantonada amb Diagonal.

 

L’any 1990 es van ampliar les voreres laterals i es va rehabilitar tot el passeig central.Adreça: el carrer comença a plaça de Catalunya i arriba fins a l’avinguda Diagonal

Autobusos: 7, 20, 50, 54, 66, 67, 68, H10, H12

Metro: Catalunya (L1 i L3), Passeig de Gràcia (L2, L3 i L4), Diagonal (L3 i L5).

tornar a Passeja per Barcelona

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx