Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Sagrada Família

La Sagrada Família és una obra mestra del modernisme, símbol indiscutible de la ciutat de Barcelona.

 

El 1882 es va iniciar la construcció de la basílica modernista que actualment segueix en procés de construcció. La seva finalització està prevista per l’any 2030.

 

Inicialment el projecte es va encarregar a l’arquitecte Francesc de Paula Villar, qui a l’any va abandonar el projecte per discrepàncies amb els promotors. Va ser llavors quan van designar a Gaudí per a continuar la seva construcció, el qual es va dedicar de ple fins a la seva mort el 1926. Gaudí va finalitzar la façana lateral del Naixement i la Cripta, ambdues declarades Patrimoni de la Humanitat.

 

Gràcies a les maquetes i dibuixos conservats s’ha pogut continuar l’obra, finançada des del seu inici a través de l’aportació de donatius anònims.

 

Els seus elements més destacats són les tres façanes monumentals: la de llevant, dedicada al Naixement de Crist, la de ponent, dedicada a la Passió i la Mort, i la de la Glòria, la més gran, dedicada a la fe religiosa. Les quatres torres en cada façana simbolitzen els dotze apòstols.Adreça: Mallorca, 401

Autobusos: 19, 33, 34, 43, 44, 50, 51, B20, B24

Metro: Sagrada Família (L2 i L5)

Web: www.sagradafamilia.cat

tornar a Passeja per Barcelona

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx