Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Centre d'Art Sta. Mònica

L’edifici en el que es troba el centre va ser en els seus inicis un convent d’agustins, i al llarg dels anys s’ha anat transformant com a magatzem de palla, com a seu de la germanderia francesa i inclús com a centre d’activitats militars... Va ser el 1984 quan van rehabilitar l’edifici com a centre d’art que no va obrir les portes fins el 1988 i el 2003 es va obrir un nou accés al claustre a través de les seves portes amb entrada per la Rambla i es va crear una segona sala d’exposicions.

 

El centre d’Art Santa Mònica barreja passat i present. El passat a través del claustre renaixentista amb els arcs de mig punt que suporten el primer pis amb balcons i el present amb la rampa que uneix l’exterior de l’interior de l’edifici.

 

Dedicat a l’art contemporani el centre vetlla per la cultura del segle XXI amb l’objectiu de ser un centre d’estudi, interpretació, producció i exhibició de l’art dels nous temps de la ciutat.Adreça: Rambla de Santa Mònica, 7

Autobusos: 14, 20, 21, 36, 57, 59, 64, 91

Metro: Drassanes (L3)

Web: www.artssantamonica.cat/

tornar a Passeja per Barcelona

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx