Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Poble Espanyol

Construït l’any 1929 amb motiu de l’Exposició Universal de Barcelona, va ser ideat per l’arquitecte Puig i Cadafalch.

 

Actualment hi trobem un total de 117 edificis reproduïts a escala de quinze comunitats autònomes espanyoles al llarg de 42.000 metres quadrats de superfície. És considerat un espai únic de la ciutat, un veritable poble amb els seus carrers, places i edificis que ens poden transportar des de a una església aragonesa fins a un barri d’Andalusia tot barrejat en un mateix recinte.

 

Des del 1997 podem trobar 40 tallers d’artesans de joies, vidre, màscares, brodats, marionetes, cuir, ceràmica, etc. que ofereixen peces úniques amb marca d’autor. A arrel d’aquest fet la Generalitat de Catalunya ha considerat aquest espai zona d’interès Artesanal.

 

Compta també amb una zona d'oci amb diversos bars, restaurants i discoteques.Adreça: Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia, 13.

Autobusos: 13, 23, 150

Metro: Espanya (L1 i L3)

Web: www.poble-espanyol.com

tornar a Passeja per Barcelona

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx