Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Mercat de St. Antoni

El mercat de St Antoni es va començar a construir el 1879 i no es va inaugurar fins el 1882. Obra de l’arquitecte Antoni Rovira i Trias, és interessant per ser un clar exemple d’arquitectura del ferro de finals del segle XIX. Sobre la porta principal trobem l’escut de la ciutat de Barcelona coronat per un ratpenat i per la data de l’any de construcció.

Actualment al tractar-se del mercat més antic de la ciutat és objecte de remodelació i les seves parades s’han traslladat provisionalment a unes carpes ubicades a la Ronda de Sant Antoni, entre Comte Urgell i Casanova.

 

El mercat es divideix en el mercat de roba, el mercat de frescs: fruites, verdures, carn i peix i el mercat de segona mà que únicament trobem els diumenges i on podem trobar cromos, llibres, revistes, pel·lícules, jocs, segells i molts altres objectes i oportunitats de segona mà. Actualment i amb motiu de la remodelació aquest mercat es duu a terme en una carpa instal·lada al mateix carrer Comte Urgell.Adreça: el mercat està comprès entre els carrers Ronda de Sant Pau, Tamarit, Comte d’Urgell i Manso. 

Autobusos: 13, 20, 24, 38, 41, 55, 64, 91, 141

Metro: Sant Antoni (L2)

Web: www.mercatdesantantoni.com

tornar a Passeja per Barcelona

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx