Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Teatre del Liceu

El Gran Teatre del Liceu es va construir l’any 1847 en un antic solar del convent dels caputxins, la seva finalitat era establir el Conservatori de Música i crear un espai on l’alta societat pogués veure òpera que estava de moda en aquell moment.

 

El Liceu es va convertir en un símbol de la ciutat.

 

El 1994 va ser destruït per un incendi i no es va reinaugurar fins el 1999 podent recuperar l’aspecte original del teatre i afegint una infraestructura tècnica i escènica molt avançada.

 

Avui en dia és un dels teatres més grans del món amb un aforament de 2.292 places repartides en cinc amfiteatres. La temporada d’òpera, dansa i música va de setembre a juliol i durant tot l’any es pot gaudir de les seves visites guiades.

 

Del Liceu cal destacar la Sala Gran, el Foyer, el Saló dels Miralls i el Cercle del Liceu.Adreça: La Rambla 51-59.

Autobusos: 14, 59, 91

Metro: Liceu (L3)

tornar a Passeja per Barcelona

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx