Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Barri del Born

 

El Born és un dels barris de la ciutat de Barcelona. Es va formar sobre uns sorrals anomenats la Vilanova o Vilanova de Mar per distingir-lo de la resta de Vilanoves que construïen.

 

Es troba situat al costat d’una església anomenada Santa Maria de les Arenes, ara coneguda com a Santa Maria del Mar. En el nucli vivia gent de la marina i a partir del segle XIII també es van començar a construir cases els nobles i mercaders que donaren al barri un aire més senyorial.

 

A l’època medieval es celebraven tornejos entre cavallers i jocs d’armes en el passeig del born, d’aquí prové el nom del barri. Born significa recinte on es celebraven els jocs d’armes.

 

Actualment el barri és considerat una zona de contrastos on hi conviu la Barcelona històrica amb comerços de tendències arriscades i innovadores amb propostes de moda, art i gastronomia.

 

Alguns dels llocs d’interès del barri són: l’església de Santa Maria del Mar, el fosar de les Moreres, l’antic mercat del Born, el carrer Montcada on trobem el museu Picasso i la sala Montcada, entre altres.Adreça: el barri està comprès entre el parc de la Ciutadella i la Via Laietana i entre l’Estació de França i el carrer Sant Pere més Alt

Autobusos: 14,17, 19, 39, 40, 45, 51, 100

Metro: Jaume I (L4), Arc de Triomf (L1)

tornar a Passeja per Barcelona

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx