Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Zona Fòrum

A arrel del Fòrum Universal de les Cultures celebrat l’any 2004 Barcelona guanya un nou espai dins de la ciutat conegut amb el nom del Parc del Fòrum.

 

És una zona de 17 hectàrees recuperada just al costat del mar on trobem: l’Esplanada, on actualment es celebren fires, festivals de música i actes de gran format; l’edifici del Fòrum, de planta triangular s’ha convertit en una icona indiscutible de la nova arquitectura de Barcelona actualment convertida en museu; el CCIB, Centre de Convencions Internacional de Barcelona, un dels més moderns d’Europa amb capacitat per a 15.000 assistents; el Parc dels Auditoris, un gran espai a l’aire lliure davant del mar; l’espectacular placa fotovoltaica, el port del Fòrum i la zona de banys.Adreça: zona marítima dels barris més al nord de Barcelona entre el passeig de Taulat i la ronda del Litoral.

Autobusos: 7, 36, 43, 141.

Metro: El Maresme - Fòrum (L4)

tornar a Passeja per Barcelona

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx