Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Anella Olímpica

Situada al voltant de l’Estadi Olímpic a la muntanya de Montjuïc es tracta de la zona més important que es va remodelar per als Jocs Olímpics de Barcelona celebrats l’any 1992 per la importància de les seves instal·lacions compreses pel Palau Sant Jordi, l’Estadi Olímpic, les piscines Picornell, la piscina municipal de Montjuïc, l’edifici de la INEFC i des de l’any 2007 el museu Olímpic i de l’Esport. Just al mig de l’anella es troba la coneguda Torre Calatrava, una torre de comunicacions de 136 metres.Adreça: A la muntanya de Montjuïc, entre l'Avinguda de l'Estadi i el Passeig Olímpic.

Autobusos: 13, 50.

tornar a Passeja per Barcelona

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx