Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Torre Agbar

El 2003 va néixer un nou símbol de Barcelona fruit de la col·laboració de l’atelier Jean Nouvel i l’estudi b720 de Barcelona.

 

L’edifici consta de 144 metres amb una planta ovoide gairebé circular, l’interior de la torre és un gran espai diàfan sense pilars. La façana exterior actua com un gran mur cortina fet de làmines de vidre que cobreix tot l’edifici. Aquestes làmines, en forma de persiana graduable, tenen diferents colors: a la part inferior els més càlids com el vermell que poc a poc es refreda cap al blau i blanc a la part més alta.

 

És la seu de les oficines del grup Agbar.Adreça: Avinguda Diagonal, 211

Autobusos: 7, 56, 60, 92

Metro: Glòries (L1)

Web: http://www.torreagbar.com

tornar a Passeja per Barcelona

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx