Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Torre de la Carrova (prop d'Amposta)

La torre de la Carrova es troba a uns 4 quilòmetres d’Amposta, paral·lela a la línia de l’Ebre i emplaçada en una petita atalaia, que en el seu origen servia com a punt estratègic pel control de tràfic fluvial.

 

La torre és una mostra interessant de les torres de defensa medievals situades en el curs inferior del riu Ebre, cosa que s’evidencia amb la seva estructura pertanyent al gòtic més auster amb data del segle XIV.

 

En aquesta àrea trobem una zona de picnic, la font de la Carrova, els deus del Boscaso, petites llacunes protegides pel seu valor ecològic i les restes d’una vila romana en procés de reconstrucció arqueològica.Adreça: la torre es troba a prop de la població d’Amposta.

tornar a passeja per Amposta

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx