Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Transbordador Aeri

El Transbordador Aeri es va construir amb motiu de l’Exposició Universal del 1929 per Carles Buïgas. És un original mitjà de transport urbà que uneix dos emplaçaments històricament relacionats entre sí: la muntanya de Montjuïc i el port de Barcelona. Durant la Guerra Civil la línia va deixar de donar servei i no va ser fins a l’any 1963 que no va tornar a entrar en funcionament.

 

El recorregut va des dels Jardins Costa i Llobera, a Montjuïc, fins a la Torre de St Sebastià, amb una parada a la torre de St Jaume I, just al costat del World Trade Center Barcelona, punt més alt del recorregut.

 

Des del Transbordador val la pena gaudir de les magnífiques vistes que ofereix la ciutat.

 Adreça: a Miramar (Montjuïc) es troba al costat dels Jardins Costa i Llobera, la torre de St Sebastià (Port de Barcelona) està al Passeig de Joan de Borbó darrera de la platja de St Sebastià, la torre de Jaume I (Moll de Barcelona) es troba davant del World Trade Center de Barcelona.

Autobusos: 14,17, 36, 38, 39, 40, 45, 57, 64, 91

Metro: Barceloneta (L4) i Drassanes (L3)

tornar a Passeja per Barcelona

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx