Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Tren del Ciment (prop de Berga)

El Ferrocarril Turístic de l’Alt Llobregat, conegut també com el Tren del Ciment uneix la Pobla de Lillet amb la zona del Clot del Moro, al terme municipal de Castellar de n’Hug.

 

Té un recorregut de 3,5 quilòmetres que es fa a través de diferents llocs d’interès turístic de la zona, entre els quals cal remarcar l’exposició de vehicles de transport, ubicada a la mateixa estació de la Pobla de Lillet, el casc antic del poble, els Jardins Artigas de Gaudí i Museu del Ciment Asland pertanyent al municipi de Castellar de n’Hug. Aquest tren antigament anomenat “el carrilet” va ser construït per la Companyia General d’Asfalts i Pòrtland “Asland” pel transport de ciment de la fàbrica del Clot del Moro. El recorregut començava a la mateixa fàbrica i anava fins a Guardiola de Berguedà on enllaçava amb els Ferrocarrils Catalans, i es feien els transbords de ciment i també d’altres mercaderies.Adreça: en el poble de La Pobla de Lillet.

Web: http://www.ferrocarrilturistic.cat/cat/recorregut.html

tornar a passeja per Berga

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx