Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Turó Parc

A principis del segle XX, a l’any 1912 es va inaugurar un petit parc d’atraccions en els jardins de la família Bertrand-Girona.

 

El 1929 el parc va tancar les seves portes i la família va arribar a un pacte amb l’Ajuntament cedint-li part del terreny a canvi d’urbanitzar la resta.

 

L’arquitecte Nicolau Maria Rubió i Tudurí va ser l’encarregat de dissenyar la nova estructura del parc que va obrir les seves portes el 1934.

 

Dins del parc trobem una extensa vegetació amb alzines, palmeres datileres i magnòlies entre altres, vàries escultures, un estanc ple de nenúfars a la zona central, una zona infantil i un petit escenari de pedra des d’on antigament es feien representacions.Adreça: entre l’avinguda Pau Casals i els carrers Tenor Viñas, Ferran Agulló, Josep Bertrand, Mestre Pérez Cabrero i Bori i Fontestà

Autobusos: 6, 7, 14, 15, 27, 32, 33, 34, 41 59, 63, 66, 67, 68.

tornar a Passeja per Barcelona

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx