Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

World Trade Center

El World Trade Center de Barcelona és un parc empresarial que va ser inaugurat el 22 de juliol de 1999. Situat al Port de Barcelona i a pocs minuts del centre disposa de 40.000 metres quadrats d’oficines de lloguer i d’un centre de congressos, convencions i reunions amb més de 20 sales diferents.

 

L’edifici va ser creat per Henry N. Cobb qui va dissenyar una estructura original inspirada en la forma d’un vaixell que es veu resaltat al estar envoltat del Mar Mediterrani. La disposició dels quatre edificis que el formen creen una espectacular plaça central de 2.500 metres quadrats, on s’ubica l’àrea comercial i de restauració. Les quatre torres acullen les oficines de lloguer, el centre de congressos i l’hotel Gran Marina 5*GL.

 

El WTC amb un total de 130.000 metres quadrats s’ha considerat com un dels nuclis econòmics més importants de la ciutat.Adreça: Moll de Barcelona, s/n, edifici est

Autobusos: D20, H16, 14, 20, 21, 59, 64, 91, 120, 121

Metro: Drassanes (L3)

Web: www.wtcbarcelona.com

tornar a Passeja per Barcelona

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx