Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

NOVEMBRE 2012: APLICACIÓ DE LA TAXA TURÍSTICA

A partir de l’1 de Novembre de 2012 ( Llei 5/2012 del 20 de Març ) s’aplicarà un impost sobre les estades en establiments turístics, amb les següents quotes a aplicar:

 

Tipus d’establiment

Tarifa Barcelona ciutat

Tarifa resta de Catalunya

Hotels de 5*, GL i 
embarcacions de creuers

2,25 € + IVA

2,25 € + IVA

Hotels de 4* i 4* Superior

1,10 € + IVA

0,90 € + IVA

Resta d’establiments i
equipaments

0,65 € + IVA

0,45 € + IVA

 

L’ impost es podrà aplicar fins a un màxim de 7 nits d’estada per persona. Queden exempts d’aquesta taxa els menors de 16 anys.

tornar a notícies

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx