MILLOR TARIFA GARANTIDA

Cercar

Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

CERTIFICAT D'EXCEL·LÈNCIA 2014

 

Aquest any 2014, una vegada més, els hotels HCC han rebut el Certificat d'Excel·lència atorgat per Tripadvisor. Aquest certificat s'entrega únicament al 10% dels establiments de tot el món amb els millors comentaris dels viatgers pel que estem molt contents de formar part d'ells. Els nostres hotels treballen compromesos en oferir un alt nivell de qualitat als seus clients:

 

                      HCC ST MORITZ                      HCC LUGANO

                      HCC OPEN                             

                              
                           

                  

tornar a notícies

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx