MILLOR TARIFA GARANTIDA

Cercar

Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

MAIG 2012: APERTURA HCC LUGANO

 

Aquest any ampliem la família!

El proper 11 de maig de 2012 HCC Hotels obre un nou hotel l'HCC Lugano *** a l’Avinguda Paral·lel, 172 un carrer estratègic de Barcelona ple de vida on trobem concentrats un gran nombre de teatres i restaurants.

L’hotel està situat al costat de la Fira de Barcelona (Pl. Espanya) i a pocs minuts de Plaça Catalunya i la Rambla.

L’HCC Lugano *** posa a la seva disposició un total de 70 modernes habitacions, dues sales de reunions i parquing en el mateix edifici, per a que pugui disposar de les comoditats necessàries dins del mateix hotel.

tornar a notícies

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx