Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

ENTREVISTES A LA DIRECTORA DE L'HOTEL HCC CIUTAT DE BERGA

 

L' ACEB, Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà, publica en el seu pròxim butlletí l’entrevista realitzada a Judith Serra, directora de l’hotel HCC Ciutat de Berga, on ens explica la seva experiència durant els 10 anys de vida de l’hotel HCC i ens aporta la seva visió de la situació del turisme en els moments que vivim i com afecta a la comarca.

 

Llegeix tota l’entrevista en el següent link:

 

L'HOTEL HCC CIUTAT DE BERGA FA 10 ANYS

 

Vegeu també una entrevista recent amb motiu del desè aniversari a la revista Aquí:

 

ENTREVISTA JUDITH SERRA REVISTA AQUÍ

 

El diari Regió 7 també es fa ressò dels 10 anys de l'hotel HCC Ciutat de Berga en la següent entrevista:

 

ENTREVISTA REGIÓ 7 

 

tornar a notícies

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx