MILLOR TARIFA GARANTIDA

Cercar

Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

INFORMACIÓ SOBRE L'IVA

 

Els preus especificats a la nostra pàgina web s’indiquen amb l’IVA inclòs vigent en el moment de realitzar la seva reserva. Degut a l’augment d’aquest impost realitzat per l’actual Govern (Real Decreto-Ley 20/2012, de 13 de juliol) i sent d’obligada aplicació els informem que a partir del 01/09/2012 totes les reserves realitzades amb anterioritat al canvi del reial decret-llei es veuran afectades amb l’augment corresponent als dos punts aplicats en el nostre sector, en el seu efecte el total de la reserva es veurà afectat a l’alça degut a aquesta nova normativa.

tornar a notícies

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx