HCC Hotels MNAC HCC Hotels La Pedrera HCC Hotels Casa Amatller HCC Hotels Boqueria HCC Hotels font de Montjuic

Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Passeja per Barcelona

Llocs d'interès turístic

 

Si mai has visitat Barcelona estem convençuts que la teva estada a la ciutat no et deixarà indiferent. Entre molts aspectes destaca per la seva gran oferta cultural apta per a tot tipus de gustos i públic. Organitza la teva estada segons les teves preferències:

 

MODERNISME

El Modernisme està molt present a Barcelona gràcies a importants arquitectes que van deixar les seves obres més apreciades i valorades a nivell mundial a la ciutat com van ser Gaudí, Puig i Cadafalch o Domènech i Montaner, entre totes destaquem la Sagrada Família, l’edifici més visitat de la ciutat i la única obra modernista que segueix en construcció. A 3 carrers de distància en el mateix Passeig de Gràcia podreu admirar i visitar La Pedrera, la Casa Batlló i just al seu costat la Casa Amatller i la Casa Lleó Morera. En el barri Gòtic amagat entre els seus carrers estrets trobareu el majestuós Palau de la Música, edifici declarat Patrimoni de la Humanitat per a la Unesco el 1997. A la part alta de la ciutat es troba un dels jardins més màgics construïts per Gaudí el Parc Güell, un dels projectes més ambiciosos de la família Güell que no es va arribar a finalitzar. Un altre dels edificis més admirats és l’Hospital de Sant Pau, on realitzen visites guiades en diferents idiomes. Actualment en un dels pavellons està instal·lada la Casa Àsia inclosa a la visita guiada del recinte de l’hospital. Un edifici singular emplaçat en mig de l’Avinguda Diagonal és la Casa de les Punxes, coneguda amb aquest nom per les 6 agulles en forma cònica que coronen cada una de les seves torres.

 

MUSEUS

Una bona opció per a conèixer la història de Barcelona és visitant els seus museus on es recull una part important del seu patrimoni cultural, on podràs obtenir informació de les èpoques i esdeveniments que han marcat la ciutat.

Si t’agrada el món de les piràmides no et perdis el Museu Egipci, on trobaràs una de les col·leccions privades més importants d’Europa. El Museu Marítim és una de les referències del món marí i es pot complementar amb la visita al Pailebot Santa Eulàlia amarrat al Moll de la Fusta del Port Vell. Si et pots passar hores davant d’un quadre no pots marxar de Barcelona sense visitar el museu Picasso, on es recullen totes les obres de l’època de formació del pintor a la ciutat. La Fundació Joan Miró recull l’obra més destacada de l’artista de tots els camps en els que va treballar: pintures, teixits, escultures i ceràmica, obres en paper i esbossos. El Palau Nacional construït amb motiu de l’Exposició Internacional de 1929 alberga el MNAC, on es conserva l’art català des de l’època del romànic fins al segle XX. Un artista referent de Barcelona és Antoni Tàpies a la Fundació Antoni Tàpies dóna a conèixer les seves obres d’art modern i contemporani. A l’antiga Casa de la Caritat podreu visitar el CCCB un centre de cultura de gran importància a la ciutat on es celebren exposicions, simposis, mostres, conferències i moltes altres activitats. A la coneguda Plaça dels Àngels on es reuneixen skaters de totes parts del món es troba el MACBA, en un edifici que combina línies rectes amb línies corbes, museu que dóna a conèixer l’art de la segona meitat del segle XX. Si t’agraden els esports al MOE Joan Antoni Samaranch en podràs conèixer un gran nombre: els seus diferents nivells de pràctica, la seva història i evolució, tota aquesta informació es complementa amb una zona de la visita més interactiva gràcies a les noves tecnologies.

 

PARCS

Quan un barceloní busca un racó de tranquil·litat el més probable és que el trobem passejant pels parcs de Barcelona on es pot gaudir d’un ambient relaxat, un dels més coneguts és el Parc de la Ciutadella, és el més extens de tots i on també es troba el Zoo de Barcelona. Si t’agraden els cactus i les plantes tropicals als Jardins del Pare Costa i Llobera en trobaràs gran varietat. Al Parc Cervantes podreu gaudir d’un total de 2000 tipologies de roses. A la muntanya de Montjuïc s’ubica el Parc del Migdia especialitzat en plantes procedents del Mediterrani i del Pacífic. En un antic escorxador es troba el Parc Joan Miró on hi destaca l’escultura ‘Dona i Ocell’ de Joan Miró. Per sobre de l’Avinguda Diagonal s’amaga el Turó Parc que inicialment es va obrir com a parc d’atraccions familiars.

 

MONTJUÏC

Gràcies als Jocs Olímpics que van tenir lloc a Barcelona al 1992, la muntanya de Montjuïc va adquirir rellevància al disposar de la major part de les instal·lacions competitives; prova d’això és l’Anella Olímpica. En un dels accessos a Montjuïc es troba la Font Màgica, la única que ofereix un espectacle musical on l’aigua i les llums ballen al seu ritme. Just davant de la font es troba la coneguda Fira de Barcelona, on cada any tenen lloc un total de 80 fires, 15 de les quals són referents a nivell Europeu. A uns 10 minuts a peu es troba el Poble Espanyol un recinte únic on al passejar et donarà la sensació que visites vàries comunitats autònomes a la vegada. A la part més alta de la muntanya i amb unes vistes impressionants de Barcelona podreu passejar pel Castell de Montjuïc. El pavelló Mies Van der Rohe va ser construït amb motiu de l’Exposició Universal de 1929 com a pavelló alemany, com a curiositat aquest edifici va ser desmuntat passada l’Exposició però va acabar sent un referent i anys després el van tornar a construir de nou. Cada estiu des de 1976 té lloc a Barcelona el Festival del Grec especialitzat en teatre, dansa, música i circ i és en el Teatre Grec on cada any s’inaugura aquest festival i on es concentra gran part dels espectacles.

 

PLACES

Les places en una ciutat s’omplen de gent en quant fa bon temps ja que passen a ser el punt de trobada de molts dels seus ciutadans. La més coneguda i cèntrica a Barcelona és la Plaça Catalunya, també és on tenen lloc gran part dels esdeveniments i activitats de la ciutat. Una de les que té més encant és la Plaça Reial ja que és la única porticada. La plaça on es troben dues de les edificacions més importants és la Plaça Sant Jaume situada a l’antic fòrum romà. La Plaça Universitat serà possiblement la que reuneixi un major nombre d’universitaris ja que és on es troba la Universitat Central de Barcelona. La plaça que dona accés directe a la muntanya de Montjuïc és la Plaça Espanya, creada al 1929 amb motiu de l’Exposició Universal.

 

MERCATS

Els ciutadans de Barcelona mantenen viva la tradició d’anar a comprar a mercat, per això existeixen encara gran quantitat de mercats repartits pels barris de la ciutat, el més conegut és el Mercat de la Boqueria on es pot trobar qualsevol producte tant de la zona com internacional o exòtic. El Mercat de St Antoni actualment en reconstrucció consta de dues carpes una especialitzada en menjar i l’altre de roba. El mercat que més ha canviat en els últims anys i que és un dels més antics és el Mercat dels Encants Vells on pots trobar tot tipus d’articles tant nous com de segona mà.

 

PUNTS D’INTERÈS

Tot i haver esmentat un gran nombre de llocs interessants per conèixer de Barcelona queden molts més que no us podeu perdre com és l’Arc de Triomf monument que es va utilitzar en el seu dia com a porta d’entrada a l’Exposició Universal de 1888. Un edifici que no passa desapercebut és la Catedral de Barcelona, la seva construcció va durar 6 segles. Seguint pel barri Gòtic no deixeu de passejar per La Rambla on quedareu sorpresos amb les seves estàtues humanes, les seves floristeries, els seus pintors de retrats, etc., a meitat del carrer es troba el Teatre del Liceu un dels més grans del món i al final de la Rambla podreu visitar el monument a Colom, el Centre d’Art Sta Mònica i just davant les Golondrines, el centre comercial Maremàgnum i l’Aquàrium. Des del Maremàgnum podreu contemplar el World Trade Center des d’on podeu agafar el Transbordador Aeri que uneix el port amb la muntanya de Montjuïc. Des de l’any 2004 Barcelona compta amb un nou espai la zona del Fòrum actualment molt concorreguda durant fires, festes, festivals, etc. Dos dels carrers principals de la ciutat on has de passar si vols fer compres a la ciutat són la Rambla de Catalunya i el Passeig de Gràcia, en aquesta última és on es troben alguns dels edificis modernistes més importants i les botigues més exclusives i luxoses de Barcelona. Per als que els hi agradi el futbol poden acostar-se a l’Estadi FC Barcelona i al Museu del Barça on podran conèixer la història d’aquest equip. Al barri de la Barceloneta es va construir el Palau de Mar, edifici on es troba el Museu d’Història de Catalunya, entre altres. Si visites la ciutat quan comença el bon temps no deixis de passejar per la Vila Olímpica i les platges.

 

Packs i Ofertes

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx